torsdag 27 augusti 2009

You Tube....here we come!

För våra släktingar på andra sidan jordklotet, åt båda hållen, var vi tvungna att testa hur detta med YouTube funkar.

Har du förresten tänkt på hur en världskarta ser ut om du sitter i ett klassrum i USA eller Australien?????

Kramar
/Lotta

16 kommentarer:

Anonym sa...

HURRA! Nu vet vi hur man publicerar på YouTube!
Kram från din man

Fantine sa...

Tjusigt!!
Då finns man på you tube också. :-)
Kram Lovisa med familj

Anonym sa...

Här kommer en komplimang från Österlen till Dig, bara för att Du har en go & sinnlig blogg, som jag gärna vill sätta ett fotavtryck i!

Agneta

Viola sa...

Jodå...jag hade min slapparonsdag fm...:) och idag har jag även haft en underbar em. ...träffat lisas torp hemma hos henne i hennes lilla oas i skogen, vi har bloggat i ett år men äntligen har vi även setts och det kändes som vi kände varandra så väl... tänk vad bloggen kan föra med sig....så många trevliga människor jag mött under detta året, hoppas dagen din varit bra, kramen

Kajsa sa...

Så härligt!Ja vår värld har blivit mindre under mina 60 år!Tv kom till oss i Jämtland 1957 tror jag och det först programmaet jag såg var om målarfärg:))).
Nu rusar tekniken framåt med enorma steg och jag förundras varje dag över att jag kan prata gratis med min dotter i Italien via Skype varje dag.Ja det måste vara härligt att få visa upp er dotter med familj via You Tube,för vänner och bekanta runt om i Sverige och ute i världen.

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Ja, visst är det fantastiskt -när man använder det på rätt sätt!
Förstår att ni hade en högtidlig stund!
Kram
Carin

Birgitta sa...

Hej Lotta!
Idag lyckades det att höra den fina sången. Jag har inte gjort något med datorn. Det var så vackert och det är inget skryt från din sida.
Kramar till dej från Birgitta

Hanna sa...

Ja, världen har blivit mindre. Detta med att kartan ser olika ut var man befinner sig är något jag funderar på mycket, häftigt.
Hanna

Birgitta sa...

Håret reste sig, skinnet knottrade sig, ögonen tårades. Så vackert och stämningsfullt och så söt hon är lilla Lovisa som somnade så gott av "gonattsången". Vad roligt det måste vara att ha en sån musikalisk familj som kan sjunga och spela. Själv sjunger jag på sin höjd för Ivar gamla folkvisor o d,även schlagers från 50-talet, de sitter som en smäck i minnesbanken. Han tittar förvånat och roat på mormor.

Snart ska även vi ha dop för gullgossen, om knappt en månad och det ser jag fram emot. Han ska få ha mormors gamla dopklänning som även mina barn haft på sig. Kramar och ha det gott, Birgitta

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej Lotta, länge sen som jag var hit, livet tycks mig så uppfyllt med måsten, men jag vill så gärna försöka hinna med en stund att blogga, din blogg är en blogg jag inte vill missa för allt i värden.
Och här får man alltid rikligen belöning, så otroligt musikalisk man du har, så fina klingande toner på pianot, som klockor, och så ljuvligt dop, viken underbar bäbis, man förstår att hon är i trygga händer.
Och att du är stolt, jag känner den längtan att hålla i en bäbis igen.
Du skriver om det vita modet, jag gillar ju det, och sen gillar jag rosa, och sen gillar jag alla möjliga färger, och sen gillar jag gamla fina möbler av alla slag, och ja som du förstår så här blir det aldrig något mode, jag är inte tillräckligt strukturerad för det.
Jag njuter så av alla fina bilder i bloggarna, samtidigt som jag håller med dig så klart, man ska vara stark nog att ha saker omkring sig som man själv valt, och aldrig att man ska låta sig styras av vad andra tycker eller det som är trendigt, vaken med kläder eller något.
Jag har ibland undrat om alla som bloggar har valt helt ur sin egen åsikt för sitt hem eller om de är påverkade, svårt att veta, alla är nog inte modiga nog för att gå sin egen väg.
Och i slutänden är det alltid någon som tjänar på vår osäkerhet.
Det finns en bok som heter änglar på uppdrag, som jag läst en gång för många år sen(en person som fick besök av änglar)
Han fick i uppdrag att skriva boken för att vi människor skulle förstå att Guds kärlek är så stor till människan så han har gett oss skyddsänglar.
Personen frågade då änglarna, varför ser det ut som det gör i vår värd.
Ängeln sa,-Föreställ dig en stor vacker tavla, du beskådar tavlan och sen ser du en liten svart fläck längst ner i högra hörnet, på tavlan, du kan inte längre njuta av det vackra tavlan för du ser bara fläcken, så beskrev han den värd vi ser och lever i.
På senaste tiden har jag kommit i håg de orden och det har blivit så levande för mig.-Jag vill dela med mig det, kanske du också tycker om att höra om den bilden.
Kram till dig, min kära vän Lotta.
Hoppas du får en riktigt god och trevlig helg.
Ge den lilla ljuvliga saken en hälsningskram från mig. Du har all anledning att vara stolt över den nya lilla familjen i er närhet.
Kram Zara

Tina sa...

Hej Lotta!!!!
Men Wow!! Va duktig hon är & Gud va fint det!!
Tack snälla att du delade med dig & att jag änligen fick se & höra!!
Förstår att du är stolt!!
Tack snälla vännen!!
ha en underbar helg!
Kram Tina

Anonym sa...

vilka finesser det finns och vilken lycka att kunna få vara med även om det "bara" är via nätet. Nu står bakelserna på glasfat i mitt växthus och jag har dukat upp ett kaffebord med dem! TACK snälla igen!
kramar Lotta

Uttan sa...

Så fick jag äntligen höra och se det vackra.
Fantastiskt.Tack!
Lilla Lovisa så söt.
Det är fantastiskt att vara Mormor...
Tänk att man får uppleva det.

Ja jag hittade boken om amigurumi, nu så har jag sett att det finns de som gjort kakor bla. ballerina och dammsugare, undrar hur man får tag i de mönstren?

Ha en fin Söndag!
Kram!

Birgitta sa...

Jag måste bara titta in till dej och tacka så väldigt mycket för din rara och varma kommentar, som gjorde mej både rörd och glad. Jag uppskattar verkligen det du skrev, det vilar mjukt och fint i hjärtat på en Karlstad-tös i förskingringen. Kramar Birgitta uppvuxen i Haga.

Lovisa Månson sa...

Hälsa den vackra och välsjungande mamman att mitt öga tårades! Jag anar en stolt mamma och mormor där utanför bilden också!!
Kram till er alla tre tjejer!

Lovisa Månson sa...

Men ärligt....Är det David som sjunger också? Med glasögon? Jag ser faktiskt inte*fniss* Jag ska antagligen få glasögon och det märks. OM det är han måste du krama honom också!!