tisdag 30 juni 2009

Jordgubbar i massor!

Nu är frosstider! Av jordgubbar! Strax tar jag cykeln till jordgubbslandet för att fylla på förrådet. I min värld är det frossartider just nu! För tillfället av jordgubbar!....men det ser ut att bli massor av hallon och krusbär och vinbär och plommon....så jag tror nog att mina frossartider inte tar slut på länge än.....
....annars njuter jag av sitta på altanen och växla mellan jordgubbar, stickning och bokläsning. Datorn får vila de flesta dagarna. Ljuset, värmen, mannen och mitt lilla barnbarn med föräldrar är mitt sällskap!

Hoppas att ni alla mår riktigt gott där ute!

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej Lotta!
Förstår att du njuter av sommaren. Sitta på altan, äta jordgubbar och läsa en bra bok. Känns hur mysigt som helst.
Våra jordgubbar är inte riktigt mogna än och snart kommer blåbären. Allting kommer liksom på en gång och det blir svårt att hinna med allt. Snart ska jag också njuta tillsammans med barnbarnen som kommer hit, ja barnen kommer också. Då blir det inte några lugna stunder.
Nu hoppas jag du kan fortsätta njuta och så hörs vi sedan.
Kramisar Birgitta

Rummet för välbefinnande sa...

Så gott med jordgubbar! Tänk att bara frossa så där fullständigt.
Mums!!!!!
Njut allt vad du orkar nu, jag gläds verkligen med dig ska du veta! :-)
Kram kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det låter bra, du har det skönt. Här tycker jag inte dagarna räcker till..men nu ska jag bara jobba en vecka till, sen ska jag njuta som du. Precis som du är jag jordgubbstokig, köper varje dag och njuter. Nu börjar det mörkna här, blir nog regn och åska.
Ha det gott vännen och kram
AnnaMaria