onsdag 18 februari 2009

Nu

Nu
...det är endast i nuet man kan leva.

Minns du igår? Upplevde du glädje? Det kändes gôtt! Den känslan är värd att behålla, minnet också, men själva upplevelsen har passerat.
Upplevde du sorg och ilska? Känslan är inte lika skön, den skaver och gnager och gör ont. Vem blir skadad av den känslan? Du eller den du är arg på? Just det! Det är du som bär på känslorna. Även den upplevelsen har passerat.

Vad väljer du? Känslan av att må gôtt eller vill du behålla känslan av ilska och sorg? Det är nu du lever, det som var har redan varit.

Lagen om attraktion säger att lika dras till lika, de glada känslorna drar till sig mer och mer glada känslor, de negativa attraherar också fler och fler negativa känslor.

Framtiden bär på drömmar. Goda tankar och positiva önskningar. Du skapar din framtid i dina tankar, så skapa det du allra helst önskar i dina tankar. Fokusera inte på bristen i dina önskningar, eftersom brist drar till sig brist. Lätt? Nej, vem har sagt att allt ska vara lätt, fast lagen om attraktion är enkel. Du drar till dig det du fokuserar på.

Esther och Jerry Hicks har skrivit en mycket bra bok om detta The Law of Attraction. Läs den gärna! Du blir förvånad över allt som du kan skapa....om du bara riktigt vill!

Inga kommentarer: