torsdag 29 januari 2009

Grått!

Jag tycker ju om grått, det finns så många nyanser av grått och de är alla vackra, tillsammans med det blågrå och lite smutsigt vita. Jag har bestämt mig för att njuta av de grå färgerna som finns runt mig nu, snart stundar färgrikare tider och varmare. Snarare än jag kan föreställa mig kanske!

onsdag 28 januari 2009

Roligt! Roligt!


Tänk vad Internet och bloggar kan vara kul! Läste en blogg, såg en bild, blev inspirerad att testa själv....och så här blev min bild!


Ett par timmar senare, borta i bildernas värld.......


Livet är allt bra kul!


tisdag 13 januari 2009

Gifta om sig!?

Tänk jag läste på en blogg om brudbuketter och hur vackra de kan vara och om en person som skrev att "om jag gifte om mig (vilket jag inte hoppas att jag ska göra) så ska du få göra min bukett".

....men jag vill gifta om mig! Med samma man! Det var en av de tre absolut lyckligaste dagarna i mitt liv. (Vilka de andra två var får du gissa!) Så det är inte alls otänkbart att jag gifter om mig! men med samma man som jag redan delat över 30 år! Vem ska få göra min nya brudbukett? Ja, det vet jag inte än......men Mia i Kil ligger ganska bra till!

Tänk glada tankar idag också! som kittlar som sockerdricka!!!!!

måndag 12 januari 2009

Lycka är....

Lycka är att få tänka glada tankar, sådana där som gör att det känns som sockerdricka i blodet.

Detta citat har jag lånat av Mia på Änglarum i Kil. Hoppas att du inte misstycker Mia, det är ett så fantastiskt uttryck!

Jag har funderat på detta med livet och titeln på min blogg kommer från en krönika som jag hade publicerad i tidskriften Hälsa 2007.

torsdag 8 januari 2009

Att våga

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv.
Sören Kierkegaard (1813-1855)